14 Şubat 2017 Salı

TUĞRA SUİT OTEL

TUĞRA SUİT OTEL NEREDEDİR?

Tuğra Suit Otel  Alanya 'nın Payallar Beldesinde bulunmaktadır.Alanya Şehir merkezine 16 Km olup, Antalya'ya ise 105 Km'dir.

TUĞRA SUİT OTEL'DE NEDEN KONAKLAMALIYIM ?

Tuğra Suit Otel uygun fiyat politikası ve imajıyla siz değerli misafirlerimizin memnun kalması için çalışmaktadır.Herşey dahil konseptini benimseyen ve İslami Konseptle konaklayan misafirlerimizin unutulmayacak güzel bir tatil geçirmesi için çalışmaktayız. 

TUĞRA SUİT OTEL HERŞEY DAHİL KONSEPTİ NASILDIR?

Tesisimiz 3 öğün büfe,Alkosüz tüm içecekler herşey dahil konseptine girmektedir.

TUĞRA SUİT OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Otelimiz İslami Konsept gereği Bay/bayan ve karma alanlardan plaj,havuz ve auapark oluşturmaktadır.Ayrıca bayanlaın haşama ve bayların diz üstü şort giymesi zorunludur.Alkolsüz bir aile oteli olup ibadetlerinizi aksatmadan uygulayabileceğiniz bir tesis özelliği taşımaktadır.

TUĞRA SUİT OTEL'İN SAHİLE UZAKLIĞI NE KADARDIR?

Otelimiz denize sıfır olup siz değerli misafirlerimiz için yatak ve şemsiye ücretsizdir.Ayrıca sahilde yiyecek ve içecek servislerimizde mevcuttur.

TUĞRA SUİT ODALARI NASIL DİZAYN EDİLMİŞTİR ?

Otemiz 128 oda kapasitesi olan ve mükemmel oda dizaynı ile misafirlerimizin son derece konforlu bir tatil geçirmesi düşünülmüştür.Odalarımız Standart oda ,Aile odası ve Premium odalardan oluşmaktadır.Odalarımıda;Led televizyon,minibar,telefon ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

TUĞRA SUİT OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM?

Sizde Tuğra Suit Otel'de konaklamak istiyorsanız hemen bizi arayın...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com



Hiç yorum yok: