14 Şubat 2017 Salı

GRAND ÇINAR OTEL

GRAND ÇINAR OTEL NEREDEDİR ?

Grand Çınar Antalya'nın Kumluca İlçesinde bulunan muhafazakar bir aile otelidir.Kumluca şehir merkezine 3 Km uzaklıkta bulunup Antalya'ya ise sadece 100 Km uzaklıktadır.

NEDEN GRAND ÇINAR OTEL'DE KONAKLAMALIYIM?

Grand Çınar İslami konsepte siz değerli misafirlerimizin Muhafazakar Aile Otellerinden biridir.Tesisimiz Herşey Dahil sistemini benimseyip siz değerli misafirlerimizin rüya gibi bir tatil geçirmesi için çalışmaktadır.

GRAND ÇINAR OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASILDIR?

Otelimiz Herşey Dahil Sisteminde olup siz değerli misafirlerimizin unutamayacağı bir tatil geçirmeniz için çalışmaktadır.Sabah Kahvaltısı,Öğle Büfesi yemeği,Akşam Büfesi yemekleri ve alkolsüz tüm içecekler herşey dahil sistemine dahildir.

GRAND ÇINAR OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULUYOR?

Otelimiz tesettür oteli olup Bay/Bayan ayrı havuz ve plaj bulunmaktadır.Büfelerimiz helal sertifikalı ürünlerden oluşmaktadır.Ayrıca karma alanlardan oluşan havuz ve plajlarda bayanların haşama bayların diz altı şort giymesi zorunludur.Otelimizde alkol servisi olmamakta birlikte dışardan da alkol getirimi yasaktır.

GRAND ÇINAR SAHİLE UZAKLIĞI NE KADARDIR?

Otelimiz denize sıfır olup yatak ve şemsiye kullanımı ücretsizdir.Ayrıca plajımız bay/bayan ve karma alanlar olmak üzere 3'e bölünmüştür.Plaj çalışanlarımız yiycek ve içecek hizmeti sağlamaktadır.

GRAND ÇINAR OTEL ODALARI KONFORLUMUDUR?

Otel odalarımız 200 adet olup hepside sizin rahatınız ve huzurunuz için itinayla dizayn edilmiştir.5 çeşit odamız bulunmakta olup;Standart Oda,Kral Dairesi,Engelli Oda,Corner Oda,Vip Odadan oluşmaktadır.

GRAND ÇINAR'A NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Sizde Grand Çınar Otel'de konaklamak ve unutamayacağınız bir tatil geçirmek istiyorsanız hemen bizi arayın...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com


Hiç yorum yok: