21 Şubat 2017 Salı

BLU ÇIRAĞAN BODRUM RESORT OTEL

NEDEN BLU ÇIRAĞAN OTEL'DE KONAKLAMALIYIM?

Blu Çırağan Otel Lüks dış görünümü eşsiz iç dizaynı ile Bodrumun en iyileri listesinde yer almaktadır.Uygulamış olduğu islami konseptle otelcilik anlayışııma bir farklılık kazandırmıştır.Otelimizin Herşey Dahil sistemde hizmet vermesi siz değerli misafirlerimizin eğlenceli ve rahat bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

BLU ÇIRAĞAN OTEL KONUMU NASILDIR?

Blu Çırağan Otel Bodrum'da bulunup şehir merkezine uzaklığı sadece 20 Km olup Bodrum Havaalanına 45 Km'dir.

BLU ÇIRAĞAN OTEL DENİZE MESAFESİ NE KADARDIR?

Blu Çırağan Otel,denize sıfır islami oteldir.Plajımız gün boyu yiyecek ve içecek servisi yapılmaktadır.Ayrıca kullanmış olduğunuz yatak ve şemsiye ücretsizdir.

BLU ÇIRAĞAN OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR ?

Blu Çırağan Otel,Bay ve Bayan ayrı havuz ve plajlara sahiptir.Tesettüre önem veren otelimiz bayanların haşama beylerin ise diz altı şort giymesi zorunludur.Helal sertifikalı ürünlerimizi büfelerde kullanmkatayız.İbadetlerinizi aksatmayacağınız bir şekilde tatil geçireceksiniz.

BLU ÇIRAĞAN OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASIL UYGULAMAKTADIR ?

Tesisimiz 5 yıldızlı bir otel olup size yaraşır biz hizmet vermeye sonuna kadar hazır.Sabah Kahvaltısı,Öğle yemeği büfesi,Akşam yemeği büfesi ve Alkolsüz tüm yerli içecekler herşey dahil sistemi kapsamına girmektedir.Ayrıca havuz ve plajda kullanacağınıız yatak ve şemsiye ücretsizdir.

BLU ÇIRAĞAN OTEL ODALARI NASIL DİZAYN EDİLMİŞTİR?

Blu Çırağan Otel 126 adet deniz manzaralı standart oda, 20 adet kara manzaralı oda, 23 adet family suit oda, 12 adet jakuzili family oda , 6 adet loft suit oda ,3 adet junior suit oda , 4 adet artemis residense,4 adet carian residense,2 adet royal villa, 2 adet premium villamız bulunmaktadır.Odalarımız son derece lüks olup siz değerli misafirlerimizin rahatı ve huzuru için dizayn edilmiştir.Odalarımızda Led televizyon,Minibar,Klima,Saç Kurutma Makinesi,Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.

BLU ÇIRAĞAN OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Sizde Bodrum'un eşsiz maviliğinde kaybolmak istiyorsanız hemen bizi arayın...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com

Hiç yorum yok: