10 Şubat 2017 Cuma

CLUB HOTEL KARABURUN


CLUB KARABURUN OTEL NEREDEDİR ?

Club Karaburun Otel,Alanya'ya 40 Km,Gazipaşa Havaalanına 75 Km,Manavgat'a 25 Km Antalya'ya ise 78 Km uzaklıktadır. 

NEDEN CLUB KARABURUN OTEL'DE

 KONAKLAMALIYIM ?

2000 yılından itibaren İslami Konsepte hizmet veren Club Karaburun Otel,denize sıfır olmasıyla siz değerli misafirleimizi ağırlamayı bekliyor.İslami Konseptin çok iyi uygulandığı bir tesis olup alkolsüz aile oteli statüsü taşıyor.Herşey dahil konseptiyle tatilinizin keyifli ve huzurlı olması için çalışılmaktadır.

İSLAMİ KONSEP NASIL UYGULANMAKTADIR ?

Club Karaburun Otel Helal Sertifikalı ürünleri siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunmaktadır.Bay/bayan ve karma havuz,aquapark ve plajlardan oluşan otelimiz tesettür konusunda oldukça hassastır.Ayrıca İbadetlerinizi aksatmayacağınız şekilde dizayn edilmiş otelimiz bu konuda da oldukça hassas bir yaklaşım izlemektedir.

HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASILDIR ?

Club Karaburun Otel Alkolsüz Herşey Dahil bir tesistir.Herşey Dahil Sistemine; Sabah kahvaltısı,Geç kahvaltı,Öğle büfesi yemeği,Pasta ve çay serviisi,akşam yyemeği büfesi,Gece büfesi ve alkolsüz tüm içecekler sizin için hizmetimizde.

CLUB KARABURUN OTEL ODALARI NASILDIR ?

Club Karaburun Otel Odaları Standart ve Aile odalarından oluşmaktadır.Standart odalarımız ana bimada,aile odaları ise villalarımızda yer almaktadır.Odalarımızın tümünde Led Televizyon,Split Klima,Saç Kurutma Makinesi,Şifreli Kasa,KURAN-I KERİM,Seccade ve kıble yönü bulma araçları mevcuttur.Oldukça konforlu olan odalarımız,siz değerli misafirlerimizi bekliyor.

CLUB KARABURUN OTEL AKTİVİTELERİ NELERDİR?

Club Karaburun Otel'de Bay/Bayan ve karma alanlardaki animatörlerimiz siz değerli misafilerimize spor ve eğlence içerikli aktiviteler yapmaktadır.Ayrıca Hamam,Sinema,Beach Voley,Su kayağı,Fitness,Sauna gibi aktiviteleri ücretsiz kullanabilmektesiniz.



Hiç yorum yok: