10 Şubat 2017 Cuma

BERA OTEL

BERA OTEL NEREDEDİR ?

 Bera Otel Alanya'ya 11 Km olup Antalya'ya ise 120 Km'dir.

NEDEN BERA OTEL'DE KONAKLAMALIYIM ?

Bera Otel,İslami Konsepte bir tesis olup siz değerli misafirlerimize son derece güzel anılar bırakma hedefinde.Denize sıfır olan otelimiz helal sertifikalı ürünleriyle sizin damak tadınızı düşünmektedir.

BERA OTEL'DE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ NASIL UYGULANMAKTADIR ?

Bera Otel Herşey Dahil Sistemi sabah büfesi,öğle büfesi yemekleri,pasta servisi,akşam büfesi yemekleri ve tüm alkolsüz içecekler hizmetimize dahildir.

BERA OTEL ODALARI KONFORLUMUDUR ?

Bera Otel Odaları son derece konforlu olup siz değerli misafirlerimizin son derece keyifli ve huzurlu bir tatiil geçirmeniz için çalışmaktayız.

BERA OTEL AKTİVİTELERİ NELERDİR ?

Bera Otel,misafirlerinin son derece unutulmayacak bir tatil geçirmeniz için çalışmalarını sürdürmektedir.Bera otel açık ve kapalı havuzlarıyla,Akdeniz'in masmavi dokusuyla birleşen plajıyla,uygulamış olduğu İslami Konseple misafirlerinin memnun kalmasıyla,hamam,sauna,fitness,sinema gibi bir çok aktiviteyle sizlere hizmet vermektedir.

BERA OTEL'DE İSLAMİ KONSEP NASILDIR?

Tesisimizde konaklayan misafirlerimizin ibadetlerini yerine getireceği mescid bulunmaktadır.Mutfağımızda kullandığımız Helal Sertifikalı ürünlerle siz değerli misafirlerimizin damak tadına uygun lezzetler için çalışıyoruz.Odalarımızda bulunan seccade ve KURAN-I KERİM ile ibadetlerimize devam edebilirsiniz.Ayrıca bayanların haşame giymesi ve baylarımızın diz altı şort giymesi zorunlu olup tesettürün önemini otelimiz vurgulamaktadır.




Hiç yorum yok: