10 Şubat 2017 Cuma

ATLAS BEACH OTEL

NEDEN ATLAS BEACH OTEL'DE KONAKLAMALIYIM ?

Atlas Beach Otel İslami Konsepte hizmet veren,Herşey Dahil Sistemle misafirlerimize hizmet veren Aile ve Balayı misafirlerimize Akdeniz'in masmavi temasıyla bütünleşmiş bir tesistir.

ATLAS BEACH OTEL NEREDEDİR ?

Tesisimiz,Konaklı'da olup Alanya şehir merkezine uzaklığı 12 Km'dir.Havalanlarıyla arasındaki mesafe az olan otelimiz,Gazipaşa Havaalanı ile 55 Km Antalya'ya ise 110 Km'dir.

ATLAS BEACH OTEL'İN DENİZE OLAN UZAKLIĞI NE KADARDIR?


Atlas Beach Otel ile sahil arasından 25 Metrelik bir altgeçit ile bağlanmaktadır. Plajımız Bay/bayan ayrı olmak üzere ayrılmıştır.Şemsiye ve Şezlong ücretsiz olup siz değerli misafirlerimizin keyiflice eğlenmesi için çalışmaktayız.

ATLAS BEACH OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Atlas Beach Otel,Alkolsüz bir oteli olup Helal Sertifikalı yiyecek ve içecekleri hizmetinize sunmaktadır.Ayrıca Bay/Bayan ayrı havuz,aqupark ve plajdan oluşuyor.

ATLAS BEACH OTEL HERŞEY DAHİL KONSEPTİ NASILDIR ?

Atlas Beach Otel Herşey Dahil sistemi; Sabah kahvaltısı,Öğle Yemeği Büfesi,Çay Saatleri,Akam Yemeği Büfesi ve alkolsüz yerli içecekler sistemimiz kapsamındadır.

ATLAS BEACH OTEL ODALARI KONFORLUMUDUR?

Atlas Beach Otel odaları son derece konforlu olup siz değerli misafirlerimi ağırlamayı bekliyor.Otel odalarımız 180 adet olup kapasitemiz 450 kişiye kadar ulaşmaktadır.Odalarımız 2 kişilik,3 kişilik ve aile odalarından oluşmaktadır.2 Kişilik odalar isterseniz tek yatak isterseniz ayrı ayrı tek yataktan oluşmaktadır.Oda da televizyon,Minibar,Split klima,saç kurutma makinesi,Şifreli Kasa,Direk telefon bulunmaktadır.3 Kişilik odalarda 1 adet çift kişilik yatak 1 adet tekli baza bulunmaktadır.Odalarda Televizyon,Split klima,Minibar,Şifreli kasa,Saç kurutma makinesi,direk telefon bulunmaktadır.Aile odalarımız ise 1 ayrı oda olup bir odada çift kişilik yatak diğer odada 2 adet tekli baza veya 1 adet daha çift kişilik yatak bulunmkatadır.Odalarımız da televizyon,Split klima,direk telefon,Minibar,Saç kurutma makinesi,Seccade bulunmaktadır.


Hiç yorum yok: