13 Şubat 2017 Pazartesi

GRAND AKÇA OTEL

GRAND AKÇA OTEL NEREDEDİR?

Grand Akça Otel Gazipaşa'da olup Gazipaşa Havaalanına sadece 6 Km'dir..Alanya'ya 44 Km uzaklıkta olan tesisimiz Antalya ile 175 Km uzaklıktadır.

GRAND AKÇA OTEL'DE NEDEN KONAKLAMALIYIM?

Grand Akça Otel,konum itibari ile havaalanına çok yakın bir mesafededir.Uygulamış olduğu fiyat politikası ile misafirlerinin daha elverişli bir fiyat sunmaktadır.Grand Akça Otel İslami Konsepti benimsemiş ve Helal Sertifikalı ürünlerle siz değerli misafirlerimizin damak tadını düşünmektedir.

GRAND AKÇA OTEL SAHİLE NE KADAR UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR ?

Tesisimiz ile deniz arasındaki mesafe sadece 25 metre uzaklıktadır.Sahilimiz mavi bayraklı olup caretta carettaların doğal yaşam alanı olup masmavi Akdenizin dokusuyla siz değerli misafirlerimizin memnun kalması için çalışmaktadır.

GRAND AKÇA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Grand Akça Otel Herşey Dahil Konsepti;Üç öğün açık büfe,Geç kahvaltı,Gözleme,5 çayı,Kurabiye ve İçecek standları hizmetimize dahildir.

GRAND AKÇA OTEL ODALARI NASILDIR?

Otelmiz de 3 çeşit oda tipi bulunmaktadır Deniz Manzaralı,Doğa Manzaralı ve Ekonomik oda tipleri bulunmaktadır.Odalarımız birbirinden güzel ve kullanışlı olup odalarımızda konaklayan misafirlerin unutamayacağı bir tatil geçirmesi için çalışmaktayız.

GRAND AKÇA OTEL'DE AKTİVİTELER NELERDİR?

Grand Akça Otel Bay ve Bayan havuzlarında ayrı ayrı animasyon ekipleri ile etkinlikler yapılmaktadır.Ayrıca akşam yemeği showları ile siz değerli misafirlerimizin eğlenmesi için çalışmaktayız.Çocuklarımız için bakıcılık hizmeti ayrıca çocuklarımız için etkinliklerde yapmaktayız.

GRAND AKÇA OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Eğer sizde Grand Akça Otelde konaklamak isterseniz hemen bizi arayın...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com

Hiç yorum yok: