11 Şubat 2017 Cumartesi

ELVİN DELUXE OTEL


ELVİN DELUXE OTEL NEREDEDİR?

Antalya'ya 115 Km uzaklıkta olup,Alanya'ya uzaklığı 25 Km'dir.Gazipaşa Havaalanı ile arasında 65 Km'dir.

ELVİN DELUXE OTEL'İ NEDEN TERCİH ETMELİYİM ?

2016 Yılında hizmete açılan Elvin Deluxe Otel siz değerli misafirlerimize İslami Konsepte hizmet vermektedir.Elvin Deluxe Otel herşey dahil sistemini uygulamakta olup misafirlerimize helal sertifikalı ürünleri sunmaktayız.
Bay/bayan ayrı havuz,aquapark ve plajlara sahip olan Elvin Deluxe Otel  tesettüre önem vermektedir.

ELVİN DELUXE OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİNİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Elvin Deluxe Otel;sabah kahvaltısı,geç kahvaltı,öğle büfesi yemekleri,çay saati servisi,akşam büfesi yemeği ve alkolsüz yerli içecekleri herşey dahil sistemindedir.

ELVİN DELUXE OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR ?

Elvin Deluxe Otel alkolsüz bir aile otelidir.Bay/bayan ayrı havuz,aquapark ve plajlardan oluşmaktadır.Ayrıca bayanlarımızın haşeme ve baylarımızın diz üstü şort giymesi zorunludur.Siz değerli misafirlerimizin ibadetlerini yerine getirmesi için mescid bulunmaktadır.Mutfağımızda çıkan tüm leziz büfeler helal sertifikalı ürünler olmak koşulı ile size sunulmaktadır.

ELVİN DELUXE ODALARI KONFORLUMUDUR?

Elvin Deluxe odaları siz değerli misafirlerimizin huzur ve keyif dolu bir tatil ge.irmeniz için dizayn edilmiştir.Odalarımızın tamamı deniz manzaralı olup ve islami konseplere göre ayarlanmıştır.Odalarımız kıble yönü tarafında konumlandırılmıştır.4 çeşit odalarımız olup ;Standart oda,Aile connection oda,Suit oda ve engelli odalarımız mevcuttur.Odalarımızda;Lcd televizyon ,Klima,Oturma grubu,Minibar,Emanet kasa,Kıble yön işareti,Secade,KURAN-I KERİM,Saç Kurutma Makinesi,Telefon bulunmaktadır.

ELVİN DELUXE OTEL AKTİVİTELERİ NELERDİR?

Elvin Deluxe Otel siz değerli misafirlerimizin keyifli bir tatil geçirmesi için elinden gelen herşeyi yapmaktadır.Bay/Bayanlar için ve çocuklarımız için aktiviteler yapmaktayız.Bay/bayan ayrı havuzlar,sauna,hamam,fitness,aeorobik gibi birçok aktivite yapılmaktadır.Çocuklarımız için mini club ve bakıcılık hizmeti gibi aktiviteler yapılmaktadır.







Hiç yorum yok: