14 Şubat 2017 Salı

TEKBİR RESORT OTEL

TEKBİR RESORT OTEL NEREDEDİR?

Tekbir Resort Otel,Alanya'nın Türkler beldesinde olup Alanya şehir merkezine 16 Km,Gazipaşa Havaalanına 61 Km,Manavgat'a 42 Km ve Antalya'ya ise 109 Km uzaklıkta bulunmaktadır.

TEKBİR RESORT OTEL'DE NEDEN KONAKLAMALIYIM ?

Tekbir Resort Otel Herşey Dahil sistemle hizmet verip siz değerli misafirlerimizin memnuniyeti için çalışmaktadır.İslami Konsepti benimseyen anlayışı ile size halal bir tatil geçirmeniz için elinden geleni yapmaktadır.

TEKBİR RESORT OTEL'DE HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASIL UYGULANMAKTADIR?

Tekbir Resort Otel'de Herşey Dahl Sistemi;Sabah Kahvaltısı,Öğle yemeği büfesi,Akşam yemeği büfesi ve alkolsüz tüm yerli içecekler herşey dahil sisteminde siz değerli misafiirlerimize hizmet vermektedir.Ayrıca günün belli saatlerinde dondurma dağıtımı servisi,Aperatif yiyecekler de hizmete dahildir.

TEKBİR RESORT OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Tekbir Resort Otel Bay/bayan ayrı havuz ve plajları ile siz değerli misafirlerimizin son derece rahat bir tatil geçirmeniz için çalışmalarını sürdürmekteddir.Ayrıca Helal Sertifikalı ürünleri ile misafirlerimizin damak tadını düşünmekteyiz.Misafirlerimizin ibadetleri için bulunan mescid ve odalarımızda bulunan Secadde ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.Bayan misafirlerimizin karma alanlarda(havuz ve plaj) haşama giymesi zorunlu olup Bay misafirlerimizin ise diz altı şort giymesi zorunludur.

TEKBİR RESORT OTEL ODALARI KONFORLUMUDUR?

Tekbir Resort Otel odaları siz değerli misafirlerimizin rahat ve huzurlu bir tatil geçirmesi için dizayn edilmiştir.Odalarımız 3 farklı şekilde dizayn edilmiş olup Aile Odası,Ranzalı Oda ve Standart Odalardan oluşmaktadır.Odalarımızda Lcd Televizyon,Minibar,Emanet Kasası,Saç kurutma makinesi,KURAN-I KERİM ve Seccadde bulunmaktadır.

TEKBİR RESORT OTEL AKTİVİTELERİ NELERDİR?

Tesisimizde Bay/byan ve çocuklarımız i.in günboyu aktivitelerr hazırlanıp gün boyu eğlenceler sürmektedir.Bay/bayan Havuzlarımızda spor ve oyun aktiviteleri çocuklarımız ise mini club ,spor ve eğlence aktiviteleri tertip edilmektedir.Ayrıca misafirlerimizin isteğine göre rafting,su sporları ve Jeep safari gibi aktiviteler ücretlidir.

TEKBİR RESORT OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Sizde tesisimizi beğenip,konaklamak istiyorsanız size bir telefon kadar yakın olacağız.
İSLAMİ OTEL SATIŞ OFİSİ
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com

Hiç yorum yok: