20 Şubat 2017 Pazartesi

GREEN ANATOLİA CLUB OTEL

GREEN ANATOLİA CLUB OTEL NEREDEDİR?

Fethiye'ye 10 Km,Dalaman Havaalanına 55 Km uzaklıkta olan Green Anatolia Club Otel siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.

NEDEN GREEN ANATOLİA CLUB OTEL'DE KONAKLAMALIYIM ?

Fethiye'de bulunan Alkolsüz Aile Otelimiz Green Anatolia Club Otel siz değerli misafirlerimize Herşey Dahil sisteminde hizmet vermektedir.Uygulamış olduğu İslami Konsepte Muhafazakar bir tatille bulaşacaksınız.Havuzlarım büyük olması sizin daha rahat bir tatil geçirmenizi sağlayacak.

GREEN ANATOLİA CLUB OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİNİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Otelimiz Herşey Dahil Konsepti,Sabah,Öğle ve Akşam Açık büfesinde oluşmakta olup alkolsüz tüm yerli içecekler servisimize dahildir.Havuzda kullanılan yatak ve şemsiye kullanımı ücretsiz olup otelimizde unutamayacağınız bir tatil geçireceksiniz.

GREEN ANATOLİA CLUB OTEL İSLAMİ KONSEPTE NASIL HİZMET VERMEKTEDİR ?

Green Anatolia Club Otel Alkolsüz Aile Oteli olup siz değerli misafirlerimizin İslami Konsepte hizmet görmesi için çalışmaktayız.Bay/bayan ayrı havuz ve plajımız olmakta birlikte bayanların haşama bayların ise diz altı şort giymesi zorunludur.Helal Sertifikalı ürünlerimizi büfelerimizde kullanıp Halal konseptini en iyi şekilde uygulamaktayız.

GREEN ANATOLİA CLUB OTEL DENİZE NE KADAR MESAFEDEDİR ?

Otelimizin denize mesafesi sadece 3 Km'dir.Plajımızda kullanmış olduğunuz yatak ve şemsiye ücretsizdir. 

GREEN ANATOLİA CLUB OTEL ODALARI NASILDIR?

Otelimiz doğanın tüm renkleriyle birleşmiş olup odalarımızın manzaraları doğa,bahçe ve havuza bakan konumda yer almaktadır.Son derece lüks bi şekilde dizayn edilmiştir.Misafirlerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde konaklaması için her türlü araç ve gereç odamızda mevcuttur.Odamızda;Led Televizyon,Uydu Alıcısı,Minibar,Safe Kasa,Klima,Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.

GREEN ANATLOİA CLUB OTEL 'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM?

Eğer sizde Fethiye'de eşsiz güzellikte bir tatil geçirmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey sadece bizi aramak...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com











Hiç yorum yok: