20 Şubat 2017 Pazartesi

ŞAH İNN PARADİSE OTEL

  

ŞAH İNN PARADİSE OTEL NEREDEDİR?

Şah İnn Paradise Otel  Kumluca Mavikent mevkinde bulunan muhafazakar aile otelidir.Kumluca'ya 16 Km uzaklıkta olan otelimiz Antalya'ya ise sadece 80 Km uzaklıktadır.

ŞAH İNN PARADİSE OTEL'DE NEDEN KONAKLAMALIYIM?

Şah İnn Paradise Otel Alkolsüz Muhafazakar Aile Otelidir.İslami Konsepte hizmet veren otelimiz Kumluca bölgesinin nadide otelleri arasındadır.Herşey Dahil sistemi ile keyifli ve unutamıyacağınız bir tatil sizleri bekliyor.

ŞAH İNN PARADİSE OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Şah İnn Paradise Otel,İslami Konsepti  uygulayan en güzel otellerden biridir.Helal Sertfikalı ürünleriyle muazzam bir büfe oluşturan ustalarımız ve Alkolsüz bir Aile Oteli olması Şah İnn Paradise misafirlerinin memnuniyetini artırmaktadır.Ayrıca İbadetlerinizi aksatmayacağınız bir mescit ile odalarınzda Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.Bay/bayan ayrı havuz ve plajlarıyla tesettür konusuna önem veren tesisimiz,bayanların haşama bayların ise diz altı şort ile havuz ve plajları kullanması zorunludur.

ŞAH İNN PARADİSE OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİNİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Şah İnn Paradise Otel siz değerli misafirlerimizin unutamayacağı güzel ve keyifli bir tatil yaşatmak için çalışmaktadır.Şüphesiz ki tatilin olmazsa olmazlarından biriside otel büfeleridir.Misafirlerimiz Kahvaltı,Öğle yemeği büfesi,Pasta ve çay servisi,Akşam Yemeği büfesi ve Alkolsüz yerli içecekler Herşey Dahil Sisteminde yararlanabilecekler.

SAH İNN PARADİSE DENİZE UZAKLIĞI NE KADARDIR?

Şah İnn Paradise  Otel denize sıfır İslami bir oteldir.Sahlimiz son derece bakımlı olup gün boyu yiyecek ve içecek servisi yapılmaktadır.Ayrıca kullanmış olduğunuz yatak ve şemsiye ücretsizdir.

ŞAH İNN PARADİSE ODALARI KONFORLUMUDUR?

4'ü Kral dairesi,5'i Engelli ve 295 standart oda olamk üzere toplam 1400 yatak kapasitessi olan odalarımızda rahatınızdan hiç şüphesiz ödün vermiyoruz.Akdenizin huzurunuzu baş ucunuza getiriyoruz.

ŞAH İNN PARADİSE NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Sizde eşsiz bir Akdeniz Tatili geçirmek istiyorsanız...
Hemen bizi arayın.
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com
İSLAMİ OTEL SATIŞ OFİSİ




Hiç yorum yok: