21 Şubat 2017 Salı

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ RESORT OTEL

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ RESORT OTEL NEREDEDİR?

Mahidevran Resort Otel Fethiye'de bulunuyor ve şehir merkezine uzaklığı sadece 12 Km'dir.Havaalanına ise sadece 60 Km'dir.

NEDEN MAHİDEVAN ÖLÜDENİZ RESORT'A GİTMELİYİM ?

Mahidevran Ölüdeniz Resort Otel Herşey Dahil Sisteminde hizmet vermekte olup siz değerli misafirlerimizin rahat ve huzurlu bir tatil geçirmesini hedeflemektedir.Ayrıca Alkolsüz Aile Oteli olup İslami Konsepte hizmet vermektedir.4 ayrı Havuzu olup tüm gün boyunca eğlenceli aktiviteler yapılmaktadır.

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ RESORT OTEL HERŞEY DAHİL KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Mahidevran Ölüdeniz Resort Otel Herşey Dahil sisteminde hizmet vermekte olup misafirlerimize;Sabah Kahvaltısı,Geç Kahvaltı,Öğle yemeği büfesi,Çay ve pasta servisi,Akşam yemeği büfesi,Gece çorbası ve tüm alkolsüz yerli içecekleri misafirlerimize hizmet 
vermektedir.Ayrıca kullanmış olduğunuz yatak ve şemsiye kullanımı ücretsizdir.

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ RESORT OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGUAMAKTADIR?

Otelimiz İslami konsepti benimseyen Fethiye otellerindendir.Helal Sertifikalı ürünlerle büfemizi hazırlamaktayız.Ayrıca bay/bayan ayrı havuz ve plajımızla tesettüre önem vermekteyiz.Ayrıca havuz ve plajlarda bayanların haşama bayların ise diz altı şort giymesi zorunludur.

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ RESORT OTEL DENİZE NE KADAR MESAFEDEDİR?

Mahidevran Ölüdeniz Resort Otel,Ölüdeniz sahiline sıfır bir konumdadır.Ayrıca Ege masmavi temasıyla birleşmiş Fethiye'nin önemli plajına sahiptir.Kullanmış olduğunuz yatak ve şemsiye ücretsiz olup gün boyu yiyecek ve içecek servisi yapılmaktadır.

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ RESORT OTEL ODALARI NASIL DİZAYN EDİLMİŞTİR?

Tesisimizde 300 oda bulunmaktadır.Muazzam dizaynı ile odalarımız misafirlerimiz tarafından takdir görmektedir.Odalarımızda;Klima,Led Televizyon,Uydu alıcısı,Telefon,Minibar,Saç Kurutma Makinesi,Seccade ve KURAN-KERİM bulunmaktadır.

MAHİDEVRAN ÖLÜDENİZ OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Siz değerli misafirlerimizi bu senede bizimle olmak istiyorsanız hemen telefonun başına ...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com



Hiç yorum yok: