15 Şubat 2017 Çarşamba

ANGEL'S MARMARİS OTEL

ANGEL'S MARMARİS OTEL NEREDEDİR?

Angel's Marmaris Otel Ege Denizinin eşsiz mavisiyle bütünleşmiş ve yemyeşil dokusuyla bütünleşmiş Turgut Kmyü Burunucu mevkinde bulunan,Marmaris'e sadece 30 Km uzaklıkta olan sarayı aratmayacak bir tesistir.Ayrıca Dalaman Havaalanına 116 Km Bodrum Havaalanına ise160 Km uzaklıktadır.

ANGEL'S MARMARİS OTEL'DE NEDEN KONAKLAMALIYIM ?

Angel's Marmaris Otel İslami Konsepti uygulayan oteller arasında en iyiler statüsüne giren ve eşsiz görünümüyle siz değerli misafirlerimizin çok memnun kalacağı bir tesistir.Herşey Dahil konsepti ile tatilinizin tadına varacaksınız.Helal Sertfikalı ürünleriyle misafirlerimizin damak tadını düşünmekteyiz.Havuz ve Plajlarımızın estetik görünümü ve temizliğiyle eğlenceye dur demeyeceksiniz.

ANGEL'S MARMARİS OTEL'İN SAHİLE UZAKLIĞI NE KADARDIR?

Angel's Marmaris Otel denize sıfır olup deniz şeriti 2.5 Km'dir.Güneş şemsiyesi,Şezlong ve Havlu ücretsiz olup sadece özel localar ücretlidir.Ayrıca plajımızda yiyecek ve içecek hizmeti sağlanmaktadır.

ANGEL'S MARMARİS OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULAMAKTADIR?

Angel Marmaris Alkolsüz Aile Oteli olup dışardan dahi alkol girişi yasaktır.Bay'bayan ayrı havuz ve plajları ile tesettüre önem vermektedir.Ayrıca Bayanların karma alanlardaki havuz plajlarda haşama giymesi zorunludur.Baylar ise diz altı şort giymesi zorunludur.Konaklayacak misafirlerimizin ibadetlerini yapabilecekleri bir mescit bulunmaktadır.Büfe yemeklerimizde helal sertifikalı ürünler kullanarak içinizde bir şüphe bırakmıyoruz.Odalarımızda ise Seccade ve KURAN-I kerim bulunmaktadır.

ANGEL'S MARMARİS OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASILDIR ?

Otelimiz,Herşey Dahil sistemi ile çalışmakta olup siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini düşünmektedir.Sabah Kahvaltısı,Geç kahvaltı,Öğle Büfesi Yemekleri,Çay ve Pasta Servisi,Akşam Yemeği Büfesi,Gece Büfesi Yemekleri ve alkolsüz tüm yerli içecekler hizmetimize dahildir.

ANGEL'S MARMARİS OTEL ODALARI KONFORLUMUDUR?

182 Odası bulunan tesisimiz odaları oldukça konforlu ve günümüz modern dünyasına uygun dizayn edilmiştir.Suit Oda,Premium Oda,Deluxe,Royal Deluxe otel odalarına sahip otelimiz ayrıca villa odalarıylada misafirlerimizin isteklerini karşılamaktayız.Odalarımızda Led Televizyon,Minibar,Telefon,Klima,Saç Kurutma Makinesi,Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.

ANGEL'S MARMARİS OTEL AKTİVİTELERİ NELERDİR ?

Muhafazakar aile otelimiz Angel's Marmaris Otel Bay/Bayan ve Çocuklarımız için havuz,plaj,aqupark hizmetlerine sahiptir.Günboyu geçireceğiniz eğlence aktiviteleri,spor aktiviteleri,çocuklarımız için mini club etkinlikleri,akşam showları gibi birçok aktivitelerle karşılaşacaksınız.Ayrıca isterseniz Yat turu,Jeep Safari ve Su Sporları ücretli olup katılabilirsiniz.

ANGEL'S MARMARİS OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM?

Sizde bu eşsiz tatile katılmak istiyorsanız hemen telefonun başına geçin...
0850 333 28 24
www.islamiotelsatisofisi.com









Hiç yorum yok: