20 Şubat 2017 Pazartesi

MAHİDEVRAN BODRUM RESORT OTEL

MAHİDEVRAN BODRUM RESORT NEREDEDİR?

Mahidevran Bodrum Resort Otel Bodrum şehir merkezine 12 km uzaklıkta olup havaalanına sadece 27 Km uzaklıktadır.

NEDEN MAHİDEVRAN BODRUM RESORT OTELDE KONAKLAMALIYIM?

Bodrum Kaynar Koyunda bulunan Muhafazakar Aile Otelimiz Mahidevran Bodrum,Ege Denizinin masmavi dokusuyla birleşen ve yemyeşil doğasıyla adeta kendinizi rüyada göreceksiniz.40.000 metrekare alanıyla size özel bir tatil köyü kalitesini yeniden tanımlıyor.

MAHİDEVRAN BODRUM RESORT OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASIL UYGULANIYOR?

Mahidevran Bodrum,Ultra Herşey Dahil bir tesis olup siz değerli misafirlerimizin keyifli bir tatil geçirmesi için özverili bir şekilde çalışmaktadır.Misafirlerimiz için Sabah Kahvaltı Büfesi, Geç Kahvaltı Büfesi,Snack Büfe,Öğle Yemeği Büfesi,Çay ve Pasta Büfesi,Akşam Yemeği Büfesi ve Alkolsüz tüm yerli içecekler Herşey Dahil Sistemine girmektedir.

MAHİDEVRAN BODRUM RESORT OTEL İSLAMİ KONSEPTE NE GİBİ HİZMETLERE SAHİPTİR ?

Otelimiz,İbadetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz İslami Konsepti benimseyen nadide otellerden biridir.Helal Sertifikalı ürünleri kullanarak büfelerimizde eşsiz lezzetler sunuyoruz.Bay'bayan ayrı havuz ve plajlarıyla tesettür otel hizmeti vermektedir.Bayanların Haşama,Bayların diz altı şort giymesi şarttır.

MAHİDEVRAN BODRUM OTEL ODALARI KONFORLUMUDUR?

Tesisimiz 212 oda kapasitesine sahip ve lüks oda dizaynı ile misafirlerimizin son derece rahat ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlayacak.Odalarımızda Led Televizyon,Klima,Minibar,Saç kurutma makinesi,Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.

MAHİDEVRAN BODRUM RESORT OTEL AKTİVİTELERİ NELERDİR?

Mahidevran Bodrum,siz misafirlerimize özel havuzları ve plajları ile gün boyu eğlenceli zaman geçirmeniz için çalışmaktayız.Çocuklarımız için Mini Club aktiviteleriimiz yapılmaktadır.

MAHİDEVRAN RESORT OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Sizde Bodrum'un eşsiz güzelliği içerisinde Mahidevran Bodrum da konaklamak istiyorsanız hemen bizi arayın...

0850 333 28 24
İSLAMİ OTEL SATIŞ OFİSİ








Hiç yorum yok: