9 Şubat 2017 Perşembe

ADENYA RESORT OTEL

ADENYA OTELİN KONUMU NEREDEDİR?

Adenya Otel Türkler mevkinde olup Alanya'ya 22 km,Gazipaşa Havaalanına 65 km, Antalya'ya ise tam olarak 115 km uzaklıktadır.

NEDEN ADENYA OTELDE KONAKLAMALIYIM ?

İslami konsepte hizmet veren ve bu alanda profesyonelleşmiş kadrosu ve bilgisiyle islami oteller arasında en iyiler kategorisinde yer alır.Denize sıfır olan Adenya Otel Helal Sertifikalı ürünleri kullanarak size hizmet vermektedir.


ADENYA OTEL CHCEK-İN/CHECK-OUT SAATLERİ KAÇTIR?

Check İn 14:00------------------ Check Out 12:00

ADENYA OTEL'DE HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASILDIR ?

Adenya Otel Herşey Dahil Sistemi sabah,öğlen,akşam büfe yemekleri,yerli alkolsüz içecekler herşey dahil sistemine dahildir.

ADENYA OTEL'DE ÜCRETLİ OLAN ETKİNLİKLER NELERDİR ?

Adenya Otel'de ücretli olan etkinlikler; Yüzme dersi,Gezi turları,Özel havuz kullanımı,Doğum günü pastası, Oda servisleri ücretlidir.


ADENYA OTEL İSLAMİ KONSEPTE NASIL HİZMET VERMEKTEDİR?

Adenya Otel Bay/Bayan ayrı havuz,aqupark,Plaj ve Restaurant gibi İslama uygun muhafazakar bir tatil geçrimeniz için tüm olanaklara sahiptir.Odalarımızın tümü kıbleye bakmaktadır.Otelimiz alkolsüz aile oteli olup dini görevlerimizi aksatmayacak şekilde hizmet vermektedir.Ayrıca büyük bir mescitimiz de namaz kılmak ve dua etmenizi isteriz.


ADENYA OTEL ODALARI NASILDIR?


Odalarımız son derece konforlu olup konaklayacağınız odada huzurlu ve rahat bir tatil geçireceksiniz.Deniz ve Yemyeşil doğayla bir bütün olarak dizayn edilmiş odalarımız siz değerli misafirlerimizi bekliyor.

ADENYA OTEL İLE PLAJI ARASINDAKİ MESAFE NEDİR?

Denize sıfır olması ile dikkat çeken Adenya Otel,bay/bayan ve karma plajlardan oluşmaktadır.





Hiç yorum yok: