27 Şubat 2017 Pazartesi

SELGE BEACH RESORT OTEL

SELGE BEACH  RESORT OTEL KONUMU NASILDIR?

Kızılağaç mevkinde bulunan otelimizin Manavgat'a uzaklığı 12 Km olup Antalya havaalanına ise 75 Km'dir.

SELGE BEACH RESORT OTEL'DE NEDEN KONAKLAMALIYIM?

Selge Beach Resort Otel İslami Konsepte hizmet vermektedir.Ayrıca 5 yıldızlı otel statüsünde yer alıp Herşey Dahil sisteminde yer almaktadır.İbadetlerinizi aksatmayacağınız bir mesciti bulunmaktadır.Ayrıca her seme belirli zaman aralığında verilen Mustafa Ceceli konserleriyle eğlenceye doyacaksınız.

SELGE BEACH RESORT OTEL HERŞEY DAHİL SİSTEMİ NASILDIR?

Alkolsüz Ultra Herşey Dahil sisteminde hizmet veren otelimiz Sabah Kahvaltısı,Geç Kahvaltı,Öğle büfesi yemekleri,Snack menüler,Akşam büfesi yemekleri ve tüm alkolsüz yerli içecekler herşey dahil sistemine girer.A'la Carte Restaurantlarımız ücretlidir.Havuz ve plajda yiyecek ve içecek servisleri ücretsizdir.

SELGE BEACH RESORT OTEL İSLAMİ KONSEPTİ NASIL UYGULUYOR ?

İslami konsepte hizmet veren otelimiz helal sertifikalı ürünleriyle büfelerimizi oluşturmaktadır.İbadetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir mescit bulunmaktadır.Odalarımızda ise Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.

SELGE BEACH OTEL ODALARI NASILDIR?

Selge Beach Otel odaları muazzam bir incelikle dizayn edilmiştir.Odalarımız büyük ve ferahtır.Ayrıca odalarımız deniz manzaralı,doğa manzaralı,havuz manzaralı olmak üzere 3 çeşittir.Odalarımız son derece konforlu olup islami konsepte uygun dizayn edilmiştir.Odalarımızda Led Tv,Uydu,Direk telefon,Minibar,Saç kurutma makinesi,Seccade ve KURAN-I KERİM bulunmaktadır.

SELGE BEACH OTEL'E NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM ?

Eğer sizde eşsiz bir tatil yaşamak istiyorsanız hemen bizi arayın...
0850 333 28 24



Hiç yorum yok: